Sammen om en levende jord og livskraftige fødevare.
Hvad er Demeter?
Modtag vores tidskrift | Biodynamisk Jordbrug
Biodynamisk Jordbrug udkommer 4 gange om året.
I det kan du læse nyheder fra biodynamiske landbrug, om møder, kurser og studieture for både forbrugere og fagfolk. Baggrundsartikler og holdninger, fødevarekvalitet og sundhed. Forskningsresultater. Interview med landmænd, forarbejdere og forskere.
Samtidig er du med til at støtte og udvikle det biodynamiske jordbrug og oplysningsarbejde og dermed sikre et større udbud af og kendskab til biodynamiske og demeter mærkede produkter.
Bliv medlem som privatperson
Introduktionspris 200,- kr.
Efterfølgende 325,- kr. om året.
Bliv medlem som virksomhed
Erhvervsmedlemskab 750,- incl. moms om året.
For jordbrugere, butikker, restauranter, virksomheder og andre interessenter.
Rabat
Som medlem får du rabat på den årlige såkalender fra Maria Thun (115 kr. mod normalt 145 kr. – priser inkl. porto) og på hendes havebog (160 kr. mod normalt 200 kr. + 60 kr. i porto). Desuden får medlemmer rabat på visse af foreningens studieture og temamøder.
Medlem af en sundere udvikling
Videnskabelig forskning* har vist, at den biodynamiske dyrkningsform er den mest bæredygtige – den giver mest mangfoldighed, biologisk liv og humusdannelse i jorden. Set i lyset af klimaændringer er det desuden af stor betydning, at den biodynamiske metode er bedre end økologisk og konventionel dyrkning til at optage og binde CO2 fra atmosfæren i jordens kulstofpulje. Med biodynamisk dyrkning er det muligt at gøre landbruget til et positivt ‘klimalandbrug’
En lang række undersøgelser** viser desuden, at der er mere livskraft i biodynamiske produkter. Der er derfor gode grunde til at styrke det biodynamiske jordbrug og dermed sundheden i både muld, mad og mennesker.
* DOK-forsøget i Schweiz: Resultat fra 21 års dyrkning, hvor man har sammenlignet biodynamisk, økologisk og konventionel dyrkning.
** Afsnittet om de billeddannende metoder i bogen Økologisk fødevarer og menneskets sundhed. Rapport fra Forskningscenter for Økologisk Jordbrug, 2001